7/11/2016

Soturiprinsessa, jonka ei pitänyt olla soturi




...vaan kultainen prinsessa. Ja sitä hän onkin, mutta jokin hänestä tekee viikinkien soturin. Ehkä ne ovat nuo piikikkäät nastat...

Kaikki rihkamakorut on ostettu kirpputoreilta tai saatu lahjoituksina ja langatkin hiuksia lukuunottamatta ovat kierrätettyjä. Kampauksesta minulla oli jo heti alussa visio, mutta se on jännittävää taas huomata kuinka lopputulos tehdessä vielä muokkautuu. 
Taisin aloittaa tämän projektin jo ennen joulua. Tunteja en mitenkään pystynyt laskemaan kun tekeminen oli niin pätkittäistä, mutta kyllä niitä meni useampia kymmeniä.

Hienointa on, että tämä ja kymmenkunta muuta tyyppiä pääsevät marraskuussa Suomen Kädentaidot -messuihin näytteille tänne Tampereelle! Ensimmäisen oman nukkenäyttelyn suunnittelu on jo hyvässä vauhdissa.

Tammikuussa sopivasti syntymäpäivänäni tuli soitto, että kiinnostaisiko minua lähteä tekemään ilmettä tälle kyseiselle Suomen Kädentaidot -messuille ja innosta puhkuen lähdin tottakai mukaan. Olihan tämä ihan mahtava työtilaisuus, joita toivoisin lisääkin tulevan. Heti alussa oli selvää, että lankaperuukin tulisi olla mahdollisimman suuri ja koristeellinen. Mallina toimi nukkemaisen kaunis Miss Tampere 2015 Tiina Virranta.