11/30/2013

Lilli

Lillistä tuli ensimäinen äidille (ja hmm..iskälle) tekemäni joululahja tänä vuonna. Äidin toiveiden mukaan mekosta tuli vaaleanpunainen ja vähän chanel-tyyppinen mustine reunuksineen. Toivomuksena oli myös valkoiset sukkahousut ja pisteenä iin päälle hoksasin 40-luvun tyyliset remmikengät. Lahjansaaja on jo nähnyt aikaisemmin lahjansa, joten voin rauhallsin mielin esitellä sen täällä!
Nukkejen paketointi tuottaa vaan hankaluuksia. Monta kertaa olen kävellet kenkäkauppojen ohi ja ajatellut, että tuolla olisi liike täynnä sopivan kokoisia laatikoita nukeille, mutten ole vielä kehdannut käydä kysymässä irtoaisiko ylimääräisiä. Ehkä siinä vaiheessa, kun hukun näihin tyyppeihin..  


Huomenna se sitten alkaa, joulukuu ja kalenteriluukkujen avaus täällä blogissakin. Kovasti ole leikannut, liimannut ja piirtänyt (heittänyt roskiin ja uudelleen piirtänyt), joten toivottavasti kalenterista olisi iloa mahdollisimman monelle. Ja palautetta olisi aina kiva saada! Palaan taas takaisin tammikuussa ja voin nyt luvata että tiedossa on muutakin kuin nukkeja! Toivotan kaikille ikimuistoista joulua ja riehakasta uutta vuotta 2014!