12/18/2014

Kirppislöytöjä

Vasemmalla ruotsalaisen Orreforsin hailakan keltainen kynttilänjalka 1,50 € ja Ikean keraaminen 0,50 euroa.
Tyynynpäällisten mustan ja valkoisen pellavakankaan löysin muutamalla eurolla pari vuotta sitten Oulusta ja samoihin aikoihin ompelin niistä nämä tyynynpäälliset.

Nyt kotiin joulua tehdessä on mainio paikka esitellä parhaimpia kirppislöytöjä, joista muutaman tein ihan viime aikoina. Rovaniemellä asuessa pari loistavaa kirpputoria kiersin säännöllisesti, mutta täällä Tampereella on jotenkin jäänyt tämä mukava homma vähemmälle. En tiedä johtuuko se siitä, että muutama hyvä on lopettanut ihan vierestä ja nyt täytyisi hurruuttaa autolla kauemmas. Vähäisistä kirppiskierroksista huolimatta mukaan on viimeisen puolen vuoden aikana lähtenyt useampi räsymatto, mahtavia nahkapaloja, hurja määrä lankoja, vanhoja valokuvakehyksiä ja ties mitä tilpehööriä. Mutta parasta on se onnen tunne, kun tekee jonkin kauan haaveilemansa löydön, kuten tuon vaneritynnyrin!

Vanha vaneritynnyri 27 eurolla ja ihana yksinkertainen valurautakynttelikkö 1,50 €. Vaneritynnyri löytyi kesällä Rollosta ja hienona yksityiskohtana sen kannen alla lukee MANNAGRYN.
Havupuille allergisena en mielelläni ostaisi muovikuusta, mutta koska en voi hankkia oikeaa ja ilmankaan ei voi olla, niin pakkohankinta! Tämä oli yksi niistä löydöistä joita lähdin varta vasten etsimään ja löysin heti viidellä eurolla!


Tämä virheetön Timo Sarpanevan Bolero-kynttilänjalka löytyi muutama viikko sitten 3 eurolla. Myyjä ei minun onneksi tiennyt kenen tuotetta oli myymässä.